Més

   SPOTS
 
Gràcies a la confiança que va depositar la empresa PALMA PICTURES en nosaltres, hem pogut agafar experiència en l’àmbit dels rodatges i grabacions de spots amb el flyboard, actualment podem veure aquest invent en molts anuncis de televisió i a AQUA ENJOY MALORCA tenim tot el necessari per a la presa.
En aquesta ocasió, dies anteriors al rodatge, varem dur a terme l’assaig amb els actors en diverses sessions. Els nostres monitors varen ensenyar a dominar el flyboard i practicar el que es volia aconseguir el director en aquesta presa del flyboard, per tal que el dia de rodatge a sa Foradada tot funcionés perfectament. Així va ser i aqui us mostram el resultat:

 
 

 
   INCENTIUS I GRUPS
 
A AQUA ENJOY MALLORCA tenim totes las millors activitats per al seu grup, ja siguin incentius, esdeveniments, acomiadaments de fadrí/na… podem desplaçar-nos a on estigui la seva embarcació per a realitzar allà mateix l’activitat que vostè desitgi.

 
   SHOWS
 
Els shows de flyboard són ara mateix, la forma més exclusiva de donar-li a al seu esdeveniment o establiment un alè de glamour i exclusivitat, discoteques como Ushuaïa, o establiments com Lio a Ibiza ja fa temps que el flyboard forma part de la seva carta d’espectacles.
Si penseu que per al vostre establiment, aquesta pot ser una opció interessant, contacti amb noltros i l’informarem.